Lista de servicii

Echipa noastra este alcatuita din arhitecti, urbanisti, ingineri de rezistenta si de instalatii capabili sa raspunda tuturor nevoilor, astfel incat parteneriatul nostru sa fie unul de succes. Indiferent de amploarea proiectului, acordam atentie si seriozitate tuturor proiectelor.

LISTA DE SERVICII

Arhitectura

Proiectare completa, unde functionalitatea se imbina perfect cu esteticul.

Servicii de proiectare completa, ce pleaca de la schita de concept si ajung in faza finala a proiectului sub forma de DTAC(documentatie tehnica autorizatie construire) PT(proiect tehnic) si DE (detalii executie).

1. Proiect DTAC contine:

 1. – Proiect arhitectura DTAC –

 • Piese scrise (foaie de capat, borderou, memoriu de arhitectura si evaluarea investitiei)

 • Piese desenate ( Plan incadrare in zona 1/2000, Plan de situatie 1/200, Plan subsol, Plan parter, Plan etaj, 4 Fatade, doua sectiun caracteristice, Plan invelitoare

 1. – Proiect rezistenta DTAC

 • Piese scrise (memoriu tehnic, program faze)

 • Piese desenate (Plan fundatii, detalii fundatii)

 1. – Proiect instalatii DTAC

 • Piese scrise (memoriu tehnic instalatii termice, sanitare si electrice)

 • Piese desenate (Scheme coloane termice, sanitare si electrice, Plan goluri tehnice)

2. Proiect PT (proiect tehnic)+ DE (detalii executie):

 1. – Proiect arhitectura PT+DE

 • Piese scrise (Memoriu tehnic, proiect antemasuratori)

 • Piese desenate ( Plan incadrare in zona 1/2000, Plan de situatie 1/200, Plan subsol sc.1/50, Plan parter sc.1/50, Plan etaj sc.1/50, 4 Fatade sc.1/50, Doua sectiuni caracteristice sc.1/50, Plan invelitoare sc.1/50, Tablou tamplarii, detalii tehnice)

 1. – Proiect rezistenta PT+DE

 • Piese scrise (memoriu tehnic, program faze, extras armare)

 • Piese desenate (Plan fundatii, detalii fundatii, Plan si detalii armare stalpi, Planuri cofraje si armare placi peste cota 0.00, planuri si detalii armare grinzi, Detalii scari si zidarie)

 1. – Proiect instalatii PT+DE

 • Piese scrise (memoriu tehnic instalatii termice, sanitare si electrice)

 • Piese desenate (Traseu Instalatii electrice parter si etaj, Traseu Instalatii termice parter si etaj, Traseu Instalatii sanitare parter si etaj)

3. Proiect EXPERTIZA TEHNICA

 1. – Aceste documentatii sunt necesare in functie de situatie si sunt efectuate de catre experti certificati. Expertizele tehnice sunt mentionate in certificatul de urbanism si sunt necesare atunci cand viitoarea constructie se alipeste la un calcan existent, atunci cand se consolideaza sau supraetajeaza o cladire existenta.

Pret EXPERTIZA TEHNICA incepand de la 300 euro. In functie de dimensiuni si complexitatea acestuia, pretul se poate modifica. Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Urbanism

Plan urbanistic de detaliu Plan urbanistic zonal Studiu de insorire

Solutii profesionale de urbanism, personalizate, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate pentru beneficiar. Pret PUD (plan urbanistic de detaliu) incepand de la 600 euro. Pret studiu de insorire de la 500 euro.

1. Proiect PUD – Plan urbanistic de detaliu contine:

 1. – Plan urbanistic de detaliu –

 • Piese scrise (Foaie de capat, Lista de semnaturi, borderou, memoriu tehnic, Bilant teritorial)

 • Piese desenate (Plan incadrare in teritoriu 1/2000, Plan situatia existenta sc.1/500, Plan reglementari sc.1/500, Plan retele edilitare sc.1/500, Plan regim juridic sc.1/500, Plan exemplificare de tema

Pret PUD (plan urbanistic de detaliu) incepand de la 600 euro. In functie de dimensiuni si complexitatea acestuia, pretul se poate modifica. Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati.

2. Proiect PUZ – Plan urbanistic zonal contine:

 1. – Plan urbanistic de detaliu

 • Piese scrise (Foaie de capat, Lista de semnaturi, borderou, memoriu tehnic, Bilant teritorial, Regulament local de urbanism)

 • Piese desenate (Plan incadrare in teritoriu 1/2000, Plan situatia existenta sc.1/500, Plan reglementari sc.1/500, Plan retele edilitare sc.1/500, Plan regim juridic sc.1/500, Plan exemplificare de tema

Pret PUZ (plan urbanistic de zonal) incepand de la 950 euro. In functie de dimensiuni si complexitatea acestuia, pretul se poate modifica. Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati.

3. Studiu de insorire contine:

 1. Studiu de insorire

 • Piese scrise (Foaie de capat, Lista de semnaturi, borderou, memoriu ethnic studiu de insorire )

 • Piese desenate (Plan incadrare in zona, Plan situatia existenta, Plan Echinnoctiu de primara/toamna, Plan solstiul de vara, Plan solstitiul de iarna, Concluzii general)

Pret STUDIU DE INSORIRE incepand de la 500 euro. In functie de dimensiuni si complexitatea acestuia, pretul se poate modifica. Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Design interior

Concepem proiecte unice de design si amenajari interioare.

Proiecte de design si amenajari interioare

capabile sa raspunda celor mai exigente nevoi estetice si functionale. Astfel va oferim posibilitatea realizarii de modele realistice pentru viitoarele amenajari fie ca este vorba de locuinte individuale, colective, spatii de birouri, baruri sau terase.

1. Proiect DESIGN INTERIOR contine:

 1. – Proiect design interior

 • Piese scrise (Foaie de capat, Lista de semnaturi, borderou, memoriu tehnic, lista cantitati materiale

 • Piese desenate (Plan releveu situatia existenta, Plan propunere cu poztionare mobilierului si a instalatiilor electrice, termice si sanitare, Imagini 3D fotorealistice, Desafasurari pereti placati – rigips, faianta.

Pret PROIECT DESIGN INTERIOR incepand de la 300 euro. In functie de dimensiuni si complexitatea acestuia, pretul se poate modifica. Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati.

2. Proiet MODELARE SI RANDARE 3D contine:

 1. – Proiect design interior – Simulari3d ce vin in ajutorul beneficiarului pentru a vizualiza si intelege cat mai bine viitorul proiect aici facandu-se referire atat la case, interioare cat si la ansambluri rezidentiale

Pret PROIECT MODELARE SI RANDARE 3D 100 euro. In functie de dimensiuni si complexitatea acestuia, pretul se poate modifica. Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Tindem spre perfectiune

Profesionalism
90 %
Incredere
95 %
Viteza
75 %